> ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ > SITE ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ > ONLINE ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ > ΕΙΣΟΔΟΣ 
>ΑΡΧΙΚΗ >ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ >ΕΓΓΡΑΦΗ >ΕΙΣΟΔΟΣ 


ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ



Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του επισκέπτη / χρήστη των υπηρεσιών της Ε.Ο.Α.Α. υπόκειται στους όρους του παρόντος τμήματος, καθώς και στις σχετικές διατάξεις της Ελληνικής νομοθεσίας: α) Ν. 2472/1997 για την προστασία του ατόμου από την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα όπως έχει συμπληρωθεί με τις αποφάσεις του Προέδρου της Επιτροπής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, β) Ν. 3471/2006 για την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και της ιδιωτικής ζωής στον τομέα των ηλεκτρονικών επικοινωνιών, γ) Ν. 3917/2011 για την διατήρηση δεδομένων που παράγονται ή υποβάλλονται σε επεξεργασία σε συνάρτηση με την παροχή στο διαθέσιμο στο κοινό υπηρεσιών ηλεκτρονικών επικοινωνιών ή δημόσιων δικτύων επικοινωνιών κ.λ.π., δ) τα Π. Δ. 207/1998 και 79/2000 και το άρθρο 8 του Ν. 2819/2000) και ε) του ευρωπαϊκού δικαίου (οδηγίες 95/46/ΕΚ και 97/66/ΕΚ).

Οι παρόντες όροι διατυπώνονται λαμβανομένων υπόψη τόσο της ραγδαίας ανάπτυξης της τεχνολογίας και ειδικότερα του διαδικτύου όσο και του υπάρχοντος - αν και μη πλήρως ανεπτυγμένου - πλέγματος νομικών ρυθμίσεων σχετικά με τα ζητήματα αυτά.

Σε αυτό το πλαίσιο, οποιαδήποτε ενδεχόμενη σχετική ρύθμιση θα αποτελέσει αντικείμενο του παρόντος τμήματος. Σε κάθε περίπτωση η Ε.Ο.Α.Α. διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής των όρων προστασίας των προσωπικών δεδομένων κατόπιν ενημέρωσης των επισκεπτών / χρηστών και μέσα στο υπάρχον ή και ενδεχόμενο νομικό πλαίσιο. Εάν κάποιος επισκέπτης / χρήστης δε συμφωνεί με τους όρους προστασίας των προσωπικών δεδομένων που προβλέπονται στο παρόν τμήμα οφείλει να μη χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες της Ε.Ο.Α.Α..

Σύνδεσμοι:

H Ε.Ο.Α.Α. μπορεί να τοποθετήσει στην παρούσα ιστοσελίδα links ("δεσμούς") προς άλλα websites τα οποία και δεν ελέγχονται από την ίδια, αλλά από τους τρίτους φορείς (φυσικά ή νομικά πρόσωπα). Σε καμία περίπτωση δεν ευθύνεται η Ε.Ο.Α.Α. για τους Όρους Προστασίας των Προσωπικών Δεδομένων τους οποίους αυτοί οι τρίτοι φορείς ακολουθούν.

Γενικοί όροι προστασίας των προσωπικών δεδομένων:

Η Ε.Ο.Α.Α. διαφυλάσσει τον προσωπικό χαρακτήρα των στοιχείων σας και δε δύναται να τα μεταβιβάσει σε οποιονδήποτε τρίτο (φυσικό ή νομικό πρόσωπο) για κανένα λόγο με την εξαίρεση σχετικών διατάξεων του νόμου και προς τις αρμόδιες και μόνο αρχές.

Η Ε.Ο.Α.Α. και ειδικότερα το τμήμα marketing είναι δυνατόν να επεξεργάζεται τμήμα ή το σύνολο των στοιχείων που εσείς έχετε αποστείλει για λόγους στατιστικούς, οικονομικούς και βελτίωσης των παρεχομένων υπηρεσιών - πληροφοριών της.

Στοιχεία του αρχείου προσωπικών δεδομένων κοινοποιούνται στις αρμόδιες δικαστικές, αστυνομικές και άλλες διοικητικές αρχές κατόπιν νομίμου αιτήματός τους και σύμφωνα με τις κάθε φορά ισχύουσες νομοθετικές διατάξεις.





Ελληνική Ομοσπονδία Αθλημάτων Ακριβείας       Επικοινωνία       Όροι Χρήσης       Προστασία Προσωπικών Δεδομένων 

Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Ηρακλείου, Σπύρου Μουστακλή 19, ΤΚ 71303, Λίντο, Ηράκλειο, Κρήτη

HYDRA FED - Πλατφόρμα Διαχείρισης Ομοσπονδιών   |   Copyright © Hydra Software 2023. All Rights Reserved.